Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en opgave i Stakroge

Overvejer du at byde på en ting i Stakroge, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du hurtigt og helt gratis bede om fire gode priser af fragt fra Stakroge her. Ved at bruge en vognmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Stakroge

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Stakroge

Du får altid priser fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på transportøren og dernæst indgår I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at byde på fragt fra Stakroge, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.