Brug en fragtmand der i forvejen har en opgave fra Stokkemarke

Påtænker du at handle en ting i Stokkemarke, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du hurtigt og gratis hente 4 gode tilbud af fragt fra Stokkemarke lige her. Når du bruger en transportør der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Stokkemarke

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Stokkemarke

Du modtager kun priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktinformationerne på transportøren og dernæst indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Stokkemarke, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.