Kom i kontakt med en vognmand der i forvejen har en rute i Thyborøn

Planlægger du at handle en brugt ting i Thyborøn, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du nemt og gratis hente 4 gode priser på fragt fra Thyborøn lige her. Når du benytter en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på opgaven da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Thyborøn

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Thyborøn

Du modtager altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette opgaven. De priser du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Thyborøn, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.