Få tilbud fra en vognmand der allerede har en opgave i Tisvildeleje

Overvejer du at byde på en brugt ting i Tisvildeleje, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du enkelt og gratis få fire skarpe priser på fragt fra Tisvildeleje lige her. Ved at bruge en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på leveringen da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Tisvildeleje

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Tisvildeleje

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Tisvildeleje, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.