Kom i kontakt med en vognmand der i forvejen har en opgave i Væggerløse

Påtænker du at handle en ting i Væggerløse, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, så kan du nemt og gratis få 4 gode tilbud af fragt fra Væggerløse her. Ved at benytte en transportør der allerede er på vejen, kan han give en billig pris på leveringen da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Væggerløse

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Væggerløse

Du får altid priser fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Væggerløse, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.