Brug en fragtmand der allerede har en tur fra Vejle

Planlægger du at byde på en ting i Vejle, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og helt gratis hente fire skarpe tilbud af fragt fra Vejle her. Når du bruger en fragtmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Vejle

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Vejle

Du får kun priser fra professionelle fragtfirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du modtager er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at byde på fragt fra Vejle, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.