Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en opgave fra Viuf

Planlægger du at købe en brugt ting i Viuf, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du enkelt og helt gratis hente fire skarpe priser af fragt fra Viuf her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en billig pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Viuf

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Viuf

Du modtager kun priser fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette opgaven. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst laver I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Viuf, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.