Få tilbud fra en vognmand der allerede har en opgave i Vorbasse

Påtænker du at byde på en brugt ting i Vorbasse, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og helt gratis hente 4 gode priser på fragt fra Vorbasse her. Når du benytter en vognmand der allerede er ude at køre, kan han give en god pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Vorbasse

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Vorbasse

Du får altid priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Vorbasse, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.