At finde de bedste fragtpriser behøver ikke være en jungle

– hos os er det nemt, hurtigt og ekstra besparende!

Det kan være en yderst stor og forvirrende opgave at gennemskue markedet for fragtpriser. Der eksisterer et hav af den ene og den anden slags firmaer, der leverer og bringer dit gods – og priserne varierer utrolig meget! Så hvor skal du begynde med at lede for at finde nålen i høstakken? Lige her! Benyt dig af vores gratis og uforpligtende tilbudstjeneste, og du vil nemt og hurtigt få de allerbedste tilbud på din fragtopgave.

 

Så står du endnu en gang og skal have fragtet det ene eller det andet gods fra det, der føles som den ene ende af verden til den anden. Det virker både uoverskueligt, dyrt, tidskrævende og generelt meget mere bøvlet, end hvis du kunne have sendt det med postvæsnet.

 

Men så snart godset vejer mere end 30 kg, overstiger postvæsnets maksimumsmål for pakker eller ikke kan emballeres i en kasse, er du nødt til at skulle finde en anden løsning på din fragtopgave. Ringer du til fragtmanden, får du oftest en pris, der helt tager pusten fra dig. For her er prisen fastsat efter vægt, rumfang og transportafstand og oven i det lægges der en masse forskellige gebyrer og afgifter.

 

Der må være en billigere måde, tænker du og kaster dig derfor over de mange vognmænd, der reklamerer med billige fragtpriser. Det kan dog hurtigt blive en uoverskuelig opgave at få overblikket over alle fragtpriserne hos de mange private vognmænd.

 

Så enten tager du bare det første, det bedste tilbud, du støder på og risikerer at betale alt for meget for din fragt eller også tilbringer du timevis i telefonen og på mailen, for at ende med at spare småpenge.

Hos fragtopgaver.dk slipper du for bøvlet og får de billigste fragtpriser

Men glem alt om at bruge din kostbare tid på at lede efter fragtpriser hele dagen. Hos os får du leveret de allerbilligste tilbud lige til din indbakke – helt gratis og uforpligtende.

 

Hvordan kan vi så gøre det? Det kan vi, fordi at vi har et samarbejde med over 300 fragt- og vognmænd i hele landet. Konceptet går ud på, at vi med vores tjeneste udnytter den tomme kapacitet, som fragt- og vognmænd ofte har på deres allerede oprettede ture. For det er langt fra altid, at de har fuld læs på deres ture, og det kan man lige så godt udnytte – til alles store fordel!

 

Firmaerne får fyldt deres vogne op og tjener en lille skilling mere, du får som kunde et tak via en stor besparelse, der nemt kan komme langt over 50 procent, og slutteligt bliver naturen sparet for mange unødvendige køreture.

 

Kunne du tænke dig at benytte dig af denne fordelagtige deleøkonomi og få hele fire supertilbud på din fragtopgave, skal du bare udfylde formularen lige her.

Du bestemmer selv, hvornår fragten skal køres

I vores formular skal du oplyse lidt om godstypen og vægten. Du kan også, hvis du vil, lægge et billede op af dit gods.

 

Som kunde har du en bred vifte af muligheder, når det komme til, hvornår du vil have dit gods transporteret. Du kan for eksempel krydse af, at det skal være på en helt bestemt datoeller f.eks. vælge, at det blot skal være indenfor de næste 14 dage.

Sådan får du de billigste fragtpriser

Giver du os 14 dage, får vi de allerbedste forudsætninger for at skaffe dig den absolut billigste pris. Det fungerer nemlig sådan, at når vi modtager din opgave, sender vi den ud til alle vores mere end 300 fragt- og vognmænd, der er placeret over hele landet. De får så de bedste forudsætninger for at finde en tur, der passer bedst til din opgave. Har de en tur, der passer, kan de så komme med et bud på opgaven. Samtidig kan de se hinandens tilbud og dermed underbyde konkurrenterne.

 

Der er derfor tale om en slags omvendt auktion, hvor du som kunden får den lavest mulige fragtpris. Det er grunden til, at vi kan skaffe dig de bedste fragtpriser.

 

Når ”auktionen” er slut efter 24 timer, finder vi de fire billigste tilbud og sender dem som helt uforpligtende tilbud til dig. Herefter kan du så vælge det tilbud, der passer bedst til din fragtopgave.

Dit gods er altid i sikre hænder hos vores samarbejdspartnere

Med vores tilbudstjeneste er det slet ikke så svært at finde rundt i alle fragtpriserne. Du behøver slet ikke at researche dig frem til, hvor de billigste priser er – du får dem helt gratis og uforpligtende lige her!

 

Og det stopper ikke med det. Fragt- og vognmænd er efter loven ikke forpligtede til at have en forsikring på dit gods. Derfor er der mange vognmænd, der sparer transportforsikringen væk.

 

Men vælger du en af vores vognmænd, er du sikker på, at de gods er forsikret under hele transporten. Det forlanger vi nemlig af vores samarbejdspartnere. Så hos os er du altid sikker på, at du får erstattet dit gods, hvis uheldet er ude.

Den bedste og hurtigste genvej til de billigste og mest sikre tilbud i fragtbranchen finder du lige her!