Flyttefirma anbefaling

Står du overfor en kommende flytning, og har brug for professionel hjælp til selve flytningen, så brug få minutter på at beskrive din flytteopgave for os. Vi sender den i udbud blandt vores tilknyttede flyttefirmaer og du vil indenfor ganske kort tid modtage op til 4 tilbud.  Herved sparer du op til 75% af prisen på opgaven. Servicen er gratis og uforpligtende for dig – også selvom du vælger at takke nej til alle afgivne tilbud fra vores flyttefirmaer.

  • Udbyd din flytteopgave enkelt og hurtigt lige her
  • Flyttefirmaer i hele landet ser opgaven
  • Kort tid efter får du op til 4 tilbud på flytteopgaven
  • Ønsker du at benytte et flyttefirma, laver du aftalen direkte med flyttemanden.
flyttefirma anbefaling

Flyttefirma anbefaling – du sparer penge

Find den rigtige pris via vores flyttefirmaer

Fragtopgaver.dk bliver både benyttet af private og erhverv i forbindelse med flytteopgaver. Vi løser små som store flytteopgaver, da vi har et bredt udvalg af flyttefirmaer tilknyttet. Ved at udfylde vores formular sender vi din flytteopgave ud til dem alle, og du vil efterfølgende – allerede indenfor 30 minutter – modtage første bud. Vi har gjort vores formular tydelig, nem og overskuelig at udfylde, og det tager blot få minutter at oprette, så har du søgt på flyttefirma anbefaling er du kommet det helt rette sted.

Flyttefirma anbefaling – returgods

Grunden til at vores flyttefirmaer kan tilbyde en så stor besparelse i forhold til markedsprisen, er at de som regel kombinerer opgaven med en returkørsel. Hvis flyttefirmaet fx bliver ledig i Herfølge og skal tilbage til Odense, og der samtidig er en flytteopgave der passer ind i denne rute, kan vedkommende derfor tilbyde en pris der er op til 75% billigere end normalt. De vognmænd du modtager tilbud fra, har alle en ikke lovpligtig godsforsikring og er godkendt og tilmeldt fragtbørsen Cargomatch.