Flyttefirma Frederikshavn

Har du brug for hjælp fra et flyttefirma og søgt efter flyttefirma Frederikshavn? Det kan være uoverskueligt at finde et tilbud hvor prisen er i bund, men kvaliteten i top. Typisk hænger de to ting nemlig sammen. Vi har derimod skabt en fragtbørs hvor flyttefirmaer fra hele landet går ind og byder på flytteopgaver – både for private og erhvervsflytninger. Dette giver en øget konkurrence og giver dig en stor besparelse sammenlignet med priserne hvis du søger på flyttefirma Frederikshavn. En besparelse, der ofte løber helt op i 75%. Det tager blot et par minutter at udfylde vores formular, og det er desuden helt gratis. De tilbud du modtager i din mail når du søger flyttefirma Frederikshavn er samtidig uforpligtende.

  • Find flyttefirma Frederikshavn ved at udbyde din opgave lige her
  • 300 danske biler modtager din forespørgsel
  • Du får 4 tilbud fra flyttemænd der kan løse din opgave
  • Det er helt op til dig, om du ønsker at benytte et tilbud
Flyttefirma Frederikshavn

Hent 4 tilbud fra flyttefirma i Frederikshavn her

Billigt flyttefirma Frederikshavn

Selvom prisen er i bund er kvaliteten altid i top! Vores tilknyttede flyttemænd lever alle af at udføre flytte- og transportopgaver for kunder i hele Danmark og tilbyder samtidig flytteopgaver direkte ud af landet. Når de har læsset af for en kunde vender de typisk bilen om og kører tomme hjem. Kan de i stedet hjælpe dig med din flytning enten på vejen ud eller hjem vil du kunne spare helt op til 75% ved at bruge vores service når du søger på flyttefirma Frederikshavn.

Flyttefirma Frederikshavn – forsikret flyttegods

Vi stiller en række krav til vores tilknyttede flyttemænd. Ét af de krav er at de er godsforsikret, hvilket betyder, at de har tilkøbt en fragtfører- eller godsforsikring. Det sikrer, at vi kun får flyttemænd tilmeldt vores fragtbørs, der er professionelle og erfarne indenfor flyttebranchen. Desuden sikrer det dig, hvis dine flyttesager mod forventning tager skade under transporten. Vi lever nemlig af glade kunder, og dem har vi rigtig mange af siden vi startede i 2012. Det fremgår ikke mindst af anmeldelserne vi har modtaget på Trustpilot, fra tidligere kunder. Vores flyttemænd byder på opgaverne via CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk.