Flyttefirma Helsingør

Har du brug for hjælp fra et flyttefirma og søgt efter flyttefirma Helsingør? Det kan være uoverskueligt at finde en løsning, hvor pris og kvaliteten går op i en højere enhed. Typisk hænger de to ting nemlig sammen. Vi har derimod skabt en fragtbørs hvor flyttefirmaer fra hele landet går ind og byder på flytteopgaver – både for private og erhvervsflytninger. Dette giver en stor konkurrence og giver dig en stor besparelse sammenlignet med priserne hvis du søger på flyttefirma Helsingør. En besparelse, der ofte løber helt op i 75%. Det tager blot et par minutter at udfylde vores formular, og det er desuden helt gratis. De tilbud du modtager i din mail når du søger flyttefirma Helsingør er samtidig uforpligtende.

  • Find flyttefirma Helsingør ved at udbyde din opgave lige her
  • 300 danske biler modtager din forespørgsel
  • Du får 4 tilbud fra flyttemænd der kan løse din opgave
  • Det er helt op til dig, om du ønsker at benytte et tilbud
Flyttefirma Helsingør

Hent 4 tilbud fra flyttefirma i Helsingør her

Billigt flyttefirma Helsingør

Selvom prisen er i bund er kvaliteten altid i top! Vores tilknyttede flyttemænd lever alle af at udføre flytte- og transportopgaver for kunder i hele Danmark og tilbyder samtidig flytteopgaver ud af landet. Når de har læsset af for en kunde vender de typisk bilen om og kører tomme hjem. Kan de i stedet hjælpe dig med din flytning enten på vejen ud eller hjem vil du kunne spare over halvdelen af prisen på en normal flytteopgave. Det kan også være at flyttemanden har yderligere kapacitet efter han har læsset på for sin ene kunde og derfor kan kombinere turen med dine flyttesager også. Du kan få helt op til 75% i rabat ved at bruge vores service når du søger på flyttefirma Helsingør.

Flyttefirma Helsingør – forsikret flyttegods

Vi stiller en række krav til vores tilknyttede flyttemænd. Ét af de krav er at de er godsforsikret, hvilket betyder, at de har tilkøbt en fragtfører- eller godsforsikring. Det sikrer, at vi kun får flyttemænd tilmeldt vores fragtbørs, der er professionelle og seriøse. Desuden sikrer det dig, hvis dine flyttesager mod forventning skulle blive beskadiget under transporten. Vi lever nemlig af glade kunder, og dem har vi rigtig mange af siden vi startede i 2012. Det fremgår ikke mindst af anmeldelserne vi har modtaget på Trustpilot, fra tidligere kunder. Vores flyttemænd byder på opgaverne via CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk.