Flyttefirma Hillerød

Hvis du søger efter flyttefirma Hillerød kan det ofte være vanskeligt at finde en billig men samtidig god løsning, da pris og kvalitet ofte går hånd i hånd. Ringer man til diverse flyttefirmaer i Hillerød vil man da også få dette bekræftet. Det har vi lavet om på – vi har nemlig skabt en fragtbørs hvor flyttefirmaer fra hele landet kan byde på flytteopgaver – dette gælder både for private og erhverv, hvilket giver dig en stor besparelse sammenlignet med priserne, hvis du søger på flyttefirma Hillerød. Det tager kun et par minutter at udfylde vores formular, det er gratis og de tilbud du modtager i din mail, når du søger flyttefirma Hillerød er samtidig helt uforpligtende. Det synes vi selv er det mest rimelige.

  • Find flyttefirma Hillerød ved at udbyde din opgave lige her
  • 300 danske vognmænd modtager din forespørgsel
  • Du får 4 tilbud fra flyttemænd der kan løse din opgave
  • Det er helt op til dig, om du ønsker at benytte et tilbud
Flyttefirma Hillerød

Hent 4 tilbud fra flyttefirma i Hillerød her

Billigt flyttefirma Hillerød

Selvom flyttemændenes priser er i bund, er niveauet af det udførte arbejde i top. Vores tilknyttede flyttemænd lever alle af at udføre daglige flytninger og transportopgaver for kunder i hele Danmark. Når de er færdig med en planlagt tur, kører de ofte retur uden gods i varerummet. Kan de i stedet tage sig af din flytteopgave, vil du kunne spare op til 75% af prisen på en normal flytning. Hvis flyttemanden har yderligere kapacitet efter pålæsningen for en kunde og derved kan kombinere turen med dine flyttesager også, vil dette også kunne give dig en stor rabat. Du kan således spare rigtig mange penge ved at bruge vores service når du søger på flyttefirma Hillerød.

Flyttefirma Hillerød – forsikrede flyttesager

Vi stiller høje krav til vores tilknyttede flyttefirmaer, når de vil tilmeldes vores fragtbørs. De skal blandt andet være godsforsikret. Det sikrer, at vi kun får professionelle flyttefirmaer tilmeldt, der har deres daglige virksomhed indenfor flytte- og fragtbranchen. Desuden sikrer det dig, hvis dit flyttegods mod forventning skulle blive beskadiget under transporten. Siden 2012 har vi hjulpet vores kunder til et billigt alternativ til almindelige flytte- og fragtopgaver og langt overvejende har vi fået positive tilbagemeldinger. Disse kan blandt andet ses på Trustpilot, hvor tidligere kunder har anmeldt os. Vores flyttemænd byder på opgaverne via CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs.