Flyttefirma Hjørring

Står du og mangler hjælp til en kommende flytning, og har du søgt efter flyttefirma Hjørring kan det være svært at finde en billig løsning, hvor der ikke bliver slækket på kvaliteten. Ofte hænger tingene nemlig sammen. Vi har dog skabt en fragtbørs hvor flyttefirmaer fra hele landet går ind og byder på flytteopgaver – både for private og ikke mindst erhvervsflytninger. Dette giver en stor konkurrence og giver dig altid en stor besparelse sammenlignet med markedspriserne hvis du søger på flyttefirma Hjørring. En besparelse, der ofte løber helt op i 75%. Det tager kun et par minutter at udfylde vores formular, og det er desuden helt gratis. De tilbud du modtager i din mail når du søger flyttefirma Hjørring er samtidig uforpligtende.

  • Find flyttefirma Hjørring ved at udbyde din opgave lige her
  • 300 danske biler modtager din forespørgsel
  • Du får 4 tilbud fra flyttemænd der kan løse din opgave
  • Accepterer du et tilbud, laver du aftalen direkte med flyttemanden
Flyttefirma Hjørring

Hent 4 tilbud fra flyttefirma i Hjørring her

Billigt flyttefirma Hjørring

Selvom prisen er i bund er kvaliteten altid i top. Vores tilknyttede flyttemænd lever alle af at udføre flytte- og andre transportopgaver for kunder overalt i landet. Når de er færdig med en rute vender de typisk bilen om og kører hjem uden gods i varerummet. Kan de i stedet påtage sig din flytteopgave enten på vejen ud eller hjem vil du kunne spare over halvdelen af hvad det normalt koster. Det kan også være at flyttemanden har yderligere kapacitet efter pålæsningen og derfor kan kombinere turen med dine flyttesager også. Du kan få op til 75% i rabat ved at bruge vores service når du søger på flyttefirma Hjørring.

Flyttefirma Hjørring – forsikret flyttegods

Vi stiller en række krav til vores tilknyttede flyttemænd. Ét af de krav er at de har tilkøbt en godsforsikring. Det sikrer, at vi kun får flyttemænd tilmeldt vores fragtbørs, der er professionelle og med årelang erfaring indenfor flyttebranchen. Desuden sikrer det dig, hvis dine flyttesager mod forventning skulle tage skade under transporten. Vi lever nemlig af glade kunder, og dem har vi heldigvis haft rigtig mange af siden vi startede i 2012. Det fremgår ikke mindst af anmeldelserne vi har modtaget på Trustpilot, fra tidligere kunder. Vores flyttemænd byder på opgaverne via CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk.