Flyttefirma Holstebro

Søger du efter flyttefirma Holstebro kan det være særdeles vanskeligt at finde en billig men samtidig god virksomhed, da pris og kvalitet ofte hænger sammen. Ringer man til diverse flyttefirmaer i Holstebro vil man da også få dette bekræftet. Det har vi lavet om på – vi har nemlig skabt en fragtbørs hvor flyttefirmaer fra hele landet kan byde på flytteopgaver – dette gælder både for private og erhverv, hvilket giver dig en stor besparelse sammenlignet med priserne, hvis du søger på flyttefirma Holstebro. Det tager kun et par minutter at udfylde vores formular, det er gratis og de tilbud du modtager i din mail, når du søger flyttefirma Holstebro er samtidig helt uforpligtende. Det synes vi selv er det mest rimelige.

  • Find flyttefirma Holstebro ved at udbyde din opgave lige her
  • 300 danske vognmænd modtager din forespørgsel
  • Du får 4 tilbud fra flyttemænd der kan løse din opgave
  • Det er helt op til dig, om du ønsker at benytte et tilbud
Flyttefirma Holstebro

Hent 4 tilbud fra flyttefirma i Holstebro her

Billigt flyttefirma Holstebro

Selvom de tilbudte priser er i bund, er niveauet af det udførte arbejde i top. Vores tilknyttede flyttemænd lever alle af at udføre daglige flytninger og transportopgaver for kunder i hele Danmark. Når de er færdig med en planlagt rute, kører de ofte retur uden gods i varerummet. Kan de i stedet tage sig af din flytteopgave, vil du kunne spare op til 75% af prisen på en vanlig flytning. Hvis flyttemanden har yderligere kapacitet efter pålæsningen for en kunde og derved kan kombinere turen med dine flyttesager også, vil dette også kunne give dig en væsentlig rabat. Du kan således spare rigtig mange penge ved at bruge vores service når du søger på flyttefirma Holstebro.

Flyttefirma Holstebro – forsikret flytning

Vi stiller høje krav til vores tilknyttede flyttefirmaer, når de vil tilmeldes. De skal blandt andet være i besiddelse af en godsforsikring. Det sikrer, at vi kun får professionelle flyttefirmaer tilmeldt, der har deres daglige virksomhed indenfor flytte- og fragtbranchen. Desuden sikrer det dig, hvis dit flyttegods mod forventning skulle blive beskadiget under flytningen. Siden 2012 har vi hjulpet vores kunder til et billigt alternativ til almindelige flytte- og fragtopgaver og langt overvejende har vi fået positive tilbagemeldinger. Disse kan blandt andet ses på Trustpilot, hvor tidligere kunder har anmeldt os. Vores flyttemænd byder på opgaverne via CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs.