Flyttefirma København

Står du overfor en kommende flytning til, fra eller i København, og har brug for professionel hjælp, så læg din opgave i udbud blandt vores flyttefirmaer. Du vil indenfor ganske kort tid – gerne 30 minutter til 1 time modtage op til 4 tilbud på din opgave. Disse er helt uforpligtende, og du vil kunne spare op til 75% sammenlignet med markedsprisen. Servicen er gratis for dig – også selvom du vælger at takke nej til alle afgivne tilbud når du søger efter flyttefirma København.

  • Udbyd din opgave enkelt og hurtigt lige her
  • Flyttefirmaer i hele landet ser opgaven
  • Kort tid efter får du op til 4 tilbud på opgaven ‘flyttefirma København’
  • Ønsker du at benytte et flyttefirma, laver du aftalen direkte med flyttemanden.
flyttefirma København

Hent 4 tilbud fra flyttefirmaer i København

Flyttefirma København igennem Fragtopgaver.dk

Fragtopgaver.dk har tilknyttet en række flyttefirmaer, der enten er bosat i København eller har deres daglige faste kørsel i hovedstadsområdet. Ved at lægge din flytteopgave i udbud blandt disse vil du få den skarpeste dagspris og du kan herefter kontakte flyttefirmaet direkte, hvis du vælger at acceptere tilbudet. Vores service bliver brugt af både private og erhverv i forbindelse med flytninger og vi er særligt stolte over de løbende anmeldelser vi modtager på Trustpilot af brugere, der allerede har anvendt Fragtopgaver.dk.

Flyttefirma København – forsikret flytning

For at blive tilknyttet vores fragtbørs stiller vi en række strenge krav til flyttefirmaerne. De skal blandt andet være i besiddelse af en gods- eller fragtførerforsikring. Dette sikrer dig i tilfælde af at dine flyttesager måtte blive beskadiget under transporten og desuden sikrer det, at vi kun får seriøse og professionelle fragtmænd tilmeldt. De flyttemænd du modtager tilbud fra er tilmeldt Cargomatch – Danmarks største fragtbørs.

Opbevaring af flyttegods i København

Skal du ud og rejse eller har du af en anden grund brug for opbevaring, så er det vigtigt du skriver det i beskedfeltet. Langt de fleste flyttefirmaer i København har mulighed for at opbevare “flyttegods”, men som så meget andet kan priserne variere meget for en sådan opbevaring. Du vil typisk afregne en pris på opbevaring af flyttegods direkte med det flyttefirma i København, som du vælger. Men du kan tage en hurtig dialog med vores tilknyttede flyttefirmaer direkte i fragtopgaver.dk’s beskedsystem.