Flyttefirma Køge

Googler du flyttefirma Køge kan det være svært at finde en billig løsning, hvor pris og kvalitet går op i en højere enhed. Tingene hænger ofte sammen, og kontakter man forskellige flyttefirmaer i Køge vil man ofte også få en kvalitet der afspejles i prisen. Det har vi valgt at ændre! Vi har skabt en fragtbørs hvor flyttefirmaer fra det ganske land kan gå ind og byde på aktive flytteopgaver – både for private og erhverv. Dette giver dig en stor besparelse sammenlignet med priserne, hvis du søger på flyttefirma Køge. Det tager kun et par min at udfylde vores formular, det er helt gratis og de tilbud du modtager i din mail når du søger flyttefirma Køge er samtidig uforpligtende. Det kalder vi god service!

  • Find flyttefirma Køge ved at udbyde din opgave lige her
  • 300 danske vognmænd modtager din forespørgsel
  • Du får 4 tilbud fra flyttemænd der kan løse din opgave
  • Det er helt op til dig, om du ønsker at benytte et tilbud
Flyttefirma Køge

Hent 4 tilbud fra flyttefirma i Køge her

Billigt flyttefirma Køge

Selvom vores tilknyttede flyttemænds priser er i bund, er kvaliteten helt i top. Flyttemændene lever alle af at udføre flytte- og transportopgaver for kunder i hele Danmark. Når de er færdig med kundens opgave vender de ofte bilen om og kører retur uden gods i varerummet. Kan de i stedet løse din flytteopgave enten på vejen ud eller hjem, vil du kunne spare op til 75% af prisen på en normal flytning. Det kan også være at flyttemanden kombinere din flytteopgave med en anden fragtopgave og derved udnytte sin kapacitet til fulde, hvilket også vil give dig en stor besparelse. Du kan således spare rigtig mange penge ved at bruge vores service når du søger på flyttefirma Køge.

Flyttefirma Køge – forsikret flyttesager

Vi stiller strenge krav til vores tilknyttede flyttefirmaer. De skal blandt andet være godsforsikret, hvilket sikrer, at vi kun får flyttefirmaer tilmeldt, der har deres daglige virksomhed indenfor flytte- og fragtbranchen og med en vis årligt omsætning. Samtidig sikrer det dig, hvis dit flyttegods mod forventning skulle blive beskadiget under fragten. Du bør dog altid informere flyttemanden om værdien på dine flyttesager, da det i visse tilfælde kan være nødvendigt med en tillægsforsikring. Vores flyttemænd byder på opgaverne via CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs.