Flyttefirma Middelfart

Søger du på flyttefirma Middelfart kan det være vanskeligt at finde en billig løsning, hvor kvaliteten samtidig er i højsæde. Tingene hænger nemlig ofte sammen, og kontakter man forskellige flyttefirmaer i Middelfart og omegn vil man ofte også få en høj pris hvis kvaliteten skal være i orden. Det har vi lavet om på! Vi har skabt en fragtbørs hvor flyttefirmaer fra hele landet kan gå ind og byde på de aktive flytteopgaver – både for private og erhverv. Dette øger konkurrencen og giver dig en stor besparelse sammenlignet med priserne hvis du søger på flyttefirma Middelfart. Det tager kun 2 min at udfylde vores formular, det er helt gratis og de tilbud du modtager i din mail når du søger flyttefirma Middelfart er samtidig uforpligtende. Det kalder vi god service!

  • Find flyttefirma Middelfart ved at udbyde din opgave lige her
  • 300 danske vognmænd modtager din forespørgsel
  • Du får 4 tilbud fra flyttemænd der kan løse din opgave
  • Det er helt op til dig, om du ønsker at benytte et tilbud
Flyttefirma Middelfart

Hent 4 tilbud fra flyttefirma i Middelfart her

Billigt flyttefirma Middelfart

Selvom vores tilknyttede flyttemænds priser er i bund, er kvaliteten af det udførte arbejde omvendt i top. De lever nemlig alle af at udføre flytninger og andre transportopgaver for kunder i hele Danmark. Når de er færdig med kundens opgave vender de typisk om og kører hjem uden gods i varerummet. Kan de i stedet løse din flytteopgave enten på vej ud eller hjem, vil du kunne spare op til 75% af prisen på en normal flytning. Det kan også være at flyttemanden har yderligere kapacitet efter pålæsningen og derfor kan kombinere turen med dine flyttesager også. Du kan således spare rigtig mange penge ved at bruge vores service når du søger på flyttefirma Middelfart.

Flyttefirma Middelfart – forsikret flyttesager

Vi stiller store krav til vores tilknyttede flyttefirmaer. De skal blandt andet være i besiddelse af en fragtfører- eller godsforsikring. Det sikrer, at vi kun får flyttefirmaer tilmeldt, der har deres daglige virksomhed indenfor flytte- og fragtbranchen og med en vis årlig omsætning. Samtidig sikrer det dig, hvis dine flyttesager mod forventning skulle blive beskadiget under fragten. Vores tilknyttede flyttemænd er alle tilmeldt CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk.