Flyttefirma pris

Har du googlet ‘flyttefirma pris’ skyldes det med stor sandsynlighed, at du står overfor en kommende flytning, og har brug for at sammenligne priser fra forskellige flyttefirmaer. Vi har tilknyttet en hel række flyttefirma, der står klar til at hjælpe dig, både i forbindelse med privat- og erhvervsflytning. Vores flyttemænd er alle dansk registrerede, men kan samtidig hjælpe dig med et flytning udenlands, hvis dette skulle blive nødvendigt. Udfyld vores formular og modtag op til 4 tilbud på din flytteopgave. Det er nemt, hurtigt og helt uforpligtende.

  • Udbyd din flytteopgave enkelt og hurtigt lige her
  • Flyttefirmaer i hele landet ser opgaven
  • Kort tid efter får du op til 4 tilbud på flytteopgaven
  • Ønsker du at benytte et flyttefirma, laver du aftalen direkte med flyttemanden.
flyttefirma pris

Flyttefirma pris – Hent 4 tilbud fra flyttefirmaer i hele landet

Find den rigtige pris via vores flyttefirmaer

Fragtopgaver.dk bliver både benyttet af private og erhverv i forbindelse med flytninger. Vi løser såvel små som store flytteopgaver, da vi har et bredt udvalg af flyttefirmaer tilknyttet. Ved at udfylde vores formular sender vi din flytteopgave ud til dem alle, og du vil efterfølgende – gerne indenfor 30 minutter til 1 time – modtage op til 4 tilbud på din opgave. Vi har gjort vores formular tydelig, nem og overskuelig at udfylde, og det tager blot få minutter at oprette.

Flyttefirma pris – returgods

Grunden til at vores flyttefirmaer kan tilbyde en så stor besparelse i forhold til markedsprisen, er at de som regel kombinerer det med en returkørsel. Hvis flyttefirmaet fx bliver ledig i Hjørring og skal tilbage til Næstved, og der samtidig er en flytteopgave der passer ind i denne rute, kan vedkommende derfor tilbyde en pris der er op til 75% billigere end normalt. De vognmænd du modtager tilbud fra, har alle en ikke lovpligtig godsforsikring og er godkendt og tilmeldt fragtbørsen Cargomatch.