Forsendelse af båd

Sommeren står for døren og du vil rigtig gerne ud i din båd og nyde havets stilhed. Hvis ikke du har mulighed for selv at transportere din båd, kan du udbyde din opgaven til vores tilknyttede vognmænd. Du vil ofte få en stor besparelse sammenlignet med markedsprisen på en direkte tur som du vil få tilbudt, hvis du kontakter et vilkårligt fragtfirma. Vores service er 100% gratis og uforpligtende, så du har intet at tabe… bortset fra 2 minutter af din tid – nemlig den tid det tager at udfylde vores formular.

  • Opret forsendelsesopgaven lige her
  • Forespørgslen sendes i udbud til over 300 danske biler
  • Du modtager ofte flere tilbud på forsendelse af båd
  • Ønsker du at benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Forsendelse af båd

Få tilbud på forsendelse af båd her

Få gratis fragttilbud

Forsendelse af båd

Vi har et bredt udvalg af kranbiler og transportører med andre leveringsmuligheder. De har i daglige deres faste kunder som de servicerer, men når dagen er omme eller de når frem til en destination, vil de rigtig gerne tage din båd med som såkaldt returgods – dette giver dig en rigtig skarp pris da den faste kunde allerede har betalt for bilens hjemtur og evt broafgift. Besparelsen kan løbe helt op i 75% hvis tid og sted passer med vognmandens.

Forsikret forsendelse af båd

Alle vores vognmænd er tilknyttet CargoMatch ApS som ejer Fragtopgaver.dk og er Danmarks største fragtbørs. Vi stiller høje krav til vores vognmænd og det ene er at de skal have en godsforsikring – denne er en omkostningsfuld og ikke lovpligtig forsikring for vognmænd i Danmark. Vi gør det dels for at sikre, at vi kun får fragtvirksomheder ind som er seriøse og professionelle og typisk med flere års erfaring indenfor transportbranchen. Dels fordi vi gerne vil sikre dit gods, hvis det mod forventning skulle blive beskadiget. Vi lever nemlig af glade og tilfredse kunder, hvilket også er grunden til vores store succes – dette kan bl.a. ses på Trustpilot hvor tidligere kunder har anmeldt os.