Forsendelse af barnevogn

Hurraaaaa! Dette er en glædes dag – du har nemlig brug for en forsendelse af barnevogn, hvilket betyder at der snart er en lille ny på vej. Du vil få rigelige udgifter fremover, så hvorfor betale overpris på din transport? Og lad os sige det som det er – en direkte tur tværs igennem landet kan koste helt op til halvdelen af en Emmaljunga barnevogn! Men ved at udbyde din opgave blandt vores tilknyttede vognmænd vil du med sikkerhed spare rigtig mange penge – gerne op til 75% af markedsprisen på en direkte tur. Det er da værd at tage med i sine overvejelser. Det tager kun to minutter at oprette din transportopgave og de tilbud du får er helt uforpligtende.

  • Udbyd forsendelsen af barnevogn lige her
  • 300 danske biler modtager din forespørgsel
  • Du får op til 4 tilbud fra vognmænd der kan løse din opgave
  • Takker du ja, laver du herefter en aftale direkte med vognmanden
Forsendelse af barnevogn

Hent 4 tilbud på forsendelse af barnevogn her

Kæmpe besparelse på forsendelse af barnevogn

Grunden til at vi kan tilbyde en stor besparelse er, fordi vi har vognmænd tilknyttet der til daglig har deres faste kunder de servicerer. Når de når frem til en destination plejer de at kører tomme hjem – hele turen er nemlig allerede betalt af kunden. Når du sender din opgave i udbud vil chaufførerne tage din barnevogn med som såkaldt returgods – dvs i stedet for at køre hjem uden gods på ladet snupper de din barnevogn med. Det giver dig en skarp pris i forhold til konkurrenterne.

Godsforsikring dækker forsendelse af barnevogn

Vi går ikke på kompromis, når det kommer til kravene til vores tilknyttede vognmænd. Vi vil kun have de bedste og mest professionelle i branchen med ombord, da vi lever af glade og tilfredse kunder – dette kan blandt andet ses på anmeldelserne på blandt andet Trustpilot.dk. Et af de strenge krav for at blive tilkoblet vores fragtbørs som transportør er at man har en godsforsikring, hvilket ikke er lovpligtigt i Danmark. De er alle tilmeldt CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk.