Forsendelse af bil

Har du brug for en skarp pris på forsendelse af din bil? Priserne kan være meget uoverskuelige, hvis man ikke er inde i branchen, hvilket kan betyde, at man hurtigt kan betale overpris, når det kommer til forsendelse af bil. Det har vi sat os for øje at ændre! Vi har nemlig samlet over 300 vognmænd som alle får mulighed for at byde på din opgave – det betyder i sidste ende at du kommer til at spare mange penge – endda helt op til 75% af normalprisen men med samme professionelle håndtering af din forsendelse af bil.

  • Opret forsendelsesopgaven lige her
  • Forespørgslen sendes i udbud til over 300 biler
  • Du modtager op til 4 tilbud på forsendelse af bil
  • Ønsker du at benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Forsendelse af bil

Få fire tilbud på forsendelse af bil her

Forsendelse af bil som returgods

Vi har tilknyttet over 300 vognmænd i vores fragtbørs, som alle har deres faste daglige ruter de kører. Når de bliver tomme efter den direkte tur vil de gøre alt for at undgå at køre tomme hjem, da det ofte kan give en stor fortjeneste, da kunden den faste kunde allerede har betalt for turen hjem. Vognmændene har derfor mulighed for at tage gods med retur til en helt favorabel pris, hvilket gør at du kan spare helt op til 75% i forbindelse med forsendelse af bil, hvis du vælger at sende din fragtopgave i udbud hos os.

Forsikret forsendelse af bil

Hos os stiller vi strenge krav til vores tilknyttede vognmænd. Ét af de krav er, at de skal have en godsforsikring – som ikke er lovpligtigt her i Danmark – hvis uheldet skulle være ude. Du kan derfor trygt overlade din bil til dem uden at skulle bekymre dig om forsikringsforholdene! Vognmændene er alle tilmeldt fragtbørsen CargoMatch ApS som er en del Fragtopgaver.dk – Danmarks største fragtbørs.