Forsendelse af blomster

Der er mange penge at spare ved at købe blomster hos alternative blomsterbutikker, der ikke er en del af Interflora. Og nu har du endda mulighed for at få dem fragtet til en fair pris således at du ikke skal begrænse selve mængden for at få råd til fragten – heller ikke hvis du skal have dem sendt til den anden ende af landet. Det har vi nemlig lavet et system der nemt kan håndtere! Vi udbyder din forsendelse af blomster til vognmand der allerede kører ruten, og kan kombinere din fragt med andre opgaver. På den måde kan du let spare 75% af normalprisen.

  • Opret opgaven ved at udfylde formularen lige her
  • Vi udbyder den til 300 danske fragtbiler
  • Du får dernæst op til 4 tilbud på forsendelse af blomster
  • Du laver aftalen om fragt direkte med den vognmand du ønsker at benytte
Forsendelse af blomster

Få 4 tilbud på forsendelse af blomster her

Forsendelse af blomster – returgods

Når en fragtmand allerede kører sin rute, og har plads i varerummet til at tage ekstra gods med, kan du som princip opnå store besparelser. Vognmandens rute er allerede betalt af hans faste kunder, og når han bliver færdig med sin tur skal han som regel bare køre tom hjem. Når han får returgods med undgår han tomkørsel og kan samtidigt give dig et stort afslag i prisen. Gør som tusindvis andre og få udført din forsendelse af blomster som returgods.

Forsikret forsendelse af blomster

Vi stiller skrappe krav til de vognmænd der vil tilknyttes vores fragtbørs. Et af de krav er at de skal tilkøbe en godsforsikring eller fragtførerforsikring. Dette sikrer at vi kun får seriøse og professionelle vognmænd med, der typisk har årelang erfaring inden transportbranchen. Det sikrer samtidig dig i tilfælde af at dine blomster skulle tage skade under transporten. Det kalder vi god service, for det er nemlig det vi lever af. Alle vores tilknyttede vognmænd er tilmeldt CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk.