Beregn din fragtpris
– hurtigt, nemt og billigt!

 • Nem og hurtig booking

 • Fast pris med det samme

 • Brugt af 204.325 danskere

 • 4.9 / 5 på Trustpilot

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse
samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt
samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

 • Nem og hurtig booking

 • Fast pris med det samme

 • Brugt af 204.325 danskere

 • 4.9 / 5 på Trustpilot

Forsendelse af bordplader

Har du behov for at få fragtet dine bordplader tværs igennem landet? Det kan snildt blive en rigtig dyr omgang hvis du vælger de gængse forsendelsesmuligheder. Ringer du rundt til forskellige fragtfirmaer giver de dig ofte en tårnhøj pris, og jo mere opgaven haster, jo dyrere bliver den. Beløbet kan let snige sig op på flere tusinde kroner afhængig vægt og mål på bordpladerne. Ved at udfylde nedenstående formular sender vi derimod din opgave i udbud blandt vores ca 300 danske vognmænd – disse er klar til at give dig en rigtig skarp pris og ofte sparer du helt op til 75% af markedsprisen på en direkte tur. Det er samtidig uforpligtende tilbud, så hvis ingen af dem lever op til dine forventninger kan du kvit og frit afslå dem alle. Det kalder vi god service!

 • Udbyd forsendelsen af bordplader lige her
 • 300 danske biler modtager din forespørgsel
 • Du får op til 4 tilbud fra vognmænd der kan løse din opgave
 • Takker du ja, laver du herefter en aftale direkte med vognmanden
Forsendelse af bordplader

Hent 4 tilbud på forsendelse af bordplader her

Forsendelse af bordplader som returgods

Vores vognmænd er tilknyttet CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk. De har hver især deres egne faste ruter og benytter vores fragtbørs som ekstra indkomst. Denne kommer som regel i form af såkaldt returgods, når de når frem til den faste kundes destination. De vil nemlig for alt i verden gerne undgå at køre tomhændet hjem selvom kunden allerede har betalt bilens tur ud og tilbage. Returgods giver dem nemlig en mere eller mindre ren fortjeneste, hvilket netop er årsagen til at de kan give dig den store besparelse.

Godsforsikring dækker forsendelse af bordplader

På trods af de store besparelser går vi ikke på kompromis med vores kvalitet. Derfor kræver vi at alle vognmænd der vil tilknyttes vores fragtbørs – CargoMatch, tilkøber en ikke lovpligtig godsforsikring. Dette gør at du er sikret i tilfælde af at dine bordplader mod forventning skulle blive beskadiget under transporten. Desuden sikrer vi, at vi kun får vognmænd der er 100% dedikeret transportbranchen og typisk med årelang erfaring indenfor denne. Vi lever nemlig af vores gode service og dette forsøger vi hele tiden at forbedre. Tidligere brugere af Fragtopgaver.dk har da også været særdeles glade for os, hvilket blandt andet kan ses ved anmeldelserne på Trustpilot.