Forsendelse af bornholmerur

Tænk engang – man kan godt have et bornholmerur selvom man ikke bor på Bornholm :) Derimod kan man stå i den situation, at man har brug for at sendt sit bornholmerur en tur ud på landevejene. Ikke mindst hvis man fx har investeret i et via hjemmesider som Lauritz.com, Den Blå Avis osv og skal have det fragtet hjem. Er man ikke inde i transportbranchen, kan man hurtigt komme til at betale overpris for forsendelse af bornholmerur. Dels fordi man typisk kun forhører sig blandt enkelte vognmænd, men også fordi vognmændene giver en pris svarende til en direkte tur. Det vi gør hos Fragtopgaver.dk er, at vi sender din opgave i udbud blandt vores over 300 tilmeldte vognmænd – dette giver dig en favorabel pris på transporten og ofte med en besparelse på op til 75%! Det er i øvrigt helt uforpligtende og gratis at indhente tilbudene.

  • Udbyd forsendelsen af bornholmerur lige her
  • 300 danske vognmænd modtager din forespørgsel
  • Du får 4 tilbud fra vognmænd der kan løse din transportopgave
  • Det er helt op til dig, om du ønsker at benytte et tilbud
Forsendelse af bornholmerur

Hent 4 tilbud på forsendelse af bornholmerur her

Stærk pris på forsendelse af bornholmerur

Det har aldrig været nemmere eller billigere at få fragtet gods rundt i landet. Hos os har vi nemlig tilknyttet over 300 danske vognmænd, der hver har sine faste daglige ruter. Kunden der har bestilt den faste rute har samtidig betalt for den tomme tur hjem, men hvis vognmanden kan få fyldt sin bil op med gods til hjemturen vil det derfor være ren fortjeneste – dette gør, samtidig at de er villige til at give et stort afslag i prisen – helt op til 75%. De tilbud du derfor kommer til at modtage ved at benytte vores service når det kommer til forsendelse af bornholmerur, er alle priser der afspejler prisen på såkaldt returgods.

Forsikret forsendelse af bornholmerur

For at være tilknyttet vognmand hos os kræver vi, at de har tilkøbt en godsforsikring – denne er ikke lovpligtig i Danmark. Dette gør vi for at sikre, at vores vognmænd er seriøse og professionelle transportudbydere, der har erfaringen i at håndtere enhver form for fragtopgave. Skulle uheldet mod forventning være ude, vil du derfor automatisk være forsikret. Dette synes vi selv kun er rimeligt forlangt! Alle vores vognmænd er tilmeldt CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk.