Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Forsendelse af dæk

Vidste du, at for få år siden søgte online-brugere kun i en radius af 100km, når de skulle købe dæk fra Den Blå Avis eller Gul og Gratis. Man søgte heller ikke på dæk, hvor der var betalingsveje mellem køber og sælger.

Det har Fragtopgaver.dk i særdeleshed lavet om på! Vi beder fragtmænd og vognmænd om, at udføre forsendelse af dæk når de alligevel er ude at køre. Det betyder at du roligt kan kigge efter dæk overalt i landet, uden at være bekymret for at forsendelsesprisen er det der vælter budgettet.

  • Udbyd forsendelsen af dæk lige her
  • 300 danske biler modtager din forespørgsel
  • Du får 4 tilbud fra vognmænd der kan løse din transportopgave

  • Det er helt op til dig, om du ønsker at benytte et tilbud
Forsendelse af dæk

Hent 4 tilbud på forsendelse af dæk her

Favorabel pris på forsendelse af dæk

Det er vildt irriterende at finde de helt rigtige dæk til den helt rigtige pris, men finde ud af, at den befinder sig i den anden ende af landet, da forsendelsen ofte vil være meget dyr. Men det behøver du ikke længere lade dig irritere over. Det har aldrig været nemmere, eller billigere, hvad angår forsendelse af dæk hurtigt og effektivt.

Forsendelse af dæk som returgods

Fragtopgaver.dk er en fragtbørs hvor vognmænd byder på dine fragtopgaver. De har deres daglige ture, men når de når en destination vil det gøre alt for at undgå at køre tomme hjem. Vi har været i gang siden år 2012 så vi kender både vores vognmænd, og vognmændene kender dig – som deres kommende kunde. Det sikrer dig en skarp og konkurrencedygtigt pris, på forsendelse af dæk. Alle vognmænd har desuden en ikke lovpligtet godsforsikring, hvilket er et af vores strenge krav til dem. De er alle tilmeldt CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs.