Forsendelse af flasker

Du står med en masse flasker og skal have dem transporteret tværs igennem landet, men har ikke selv mulighed for at gøre det. Du googler derfor frem til nogle forskellige fragtfirmaer og får hos dem alle en pris der praktisk talt slår dig omkuld! Du finder herefter frem til Fragtopgaver.dk og bruger 2 minutter på at udfylde formularen. I løbet af ganske kort tid modtager du op til 4 tilbud på forsendelse af flasker som alle ligger mellem 60-75% under de priser du tidligere havde fået! Du accepterer et af tilbudene, laver efterfølgende en direkte aftale med vognmanden, som hurtigt og professionelt løser din opgave. Bagefter fryder du dig over, at du valgte vores løsning, for du modtog præcis samme service om sparede 75%.

  • Udbyd forsendelsen af flasker lige her
  • 300 danske vognmænd er klar til at byde på din opgave
  • Du får op til 4 tilbud på din email
  • Accepterer du et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Forsendelse af flasker

Hent 4 tilbud på forsendelse af flasker her

Forsendelse af flasker som returgods

Nu sidder du garanteret og undrer dig over, hvorfor vi kan tilbyde dig en besparelse på helt op til 75% i forhold til markedsprisen på en direkte tur. Grunden til dette er at vores tilknyttede vognmænd til daglig kører hver deres faste ture rundt i landet. Når de bliver tomme vil de derfor rigtig gerne have gods med sig hjem – og dette til en favorabel pris! Den oprindelige kunde som fik udført sin transportopgave har nemlig allerede bestilt turen ud OG hjem, så al returgods vil være en direkte fortjeneste for vognmanden og derfor er han villig til at gå langt ned i pris.

Godsforsikring dækker forsendelse af flasker

Alle vores vognmænd er tilknyttet CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk. For at kunne blive en del af vores fragtbørs har vi strenge krav til vognmændene. Ét af de krav er, at de skal have tilkøbt en ikke lovpligtig godsforsikring. Dette sikrer at vognmændene i vores stald alle er seriøse og professionelle transportudbydere og typisk med flere års erfaring indenfor transportbranchen. Vi lever nemlig af glade kunder og har ikke råd til at give jer dårlige oplevelser. Netop derfor er vi rigtig stolte og glade for al den positive feedback fra kunder, der tidligere har benyttet sig af vores service – ikke mindst på Anmeldelse af fragtopgaver.dk.