Forsendelse af græsslåmaskine

Græsset er vokset dig op over knæene, du har endelig fundet den helt perfekte græsslåmaskine på Den Blå Avis, Gul og Gratis eller anden hjemmeside og du er lige ved at købe den. Lige indtil du ser at den befinder sig i den anden ende af landet og selve leveringen vil koste dig mere end selve maskinen! Sådan var det indtil for ganske få år siden, men nu har du muligheden for at sende din opgave i udbud hos os, Fragtopgaver.dk. Din forespørgsel kommer herefter ud til over 300 vognmænd der sidder klar bag tasterne til at komme med et skarpt tilbud til dig. Det tager blot få min at udfylde vores formular og typisk modtager du første bud indenfor 20 minutter. Det er 100% gratis og du kan forvente en besparelse helt op til 75% af markedsprisen på en direkte forsendelse af græsslåmaskine.

  • Udbyd forsendelsen af græsslåmaskine lige her
  • Over 300 danske vognmænd er klar til at byde på din opgave
  • Du kan få op til 4 tilbud fra vognmændene
  • Accepterer du et tilbud, laver du den endelige aftale direkte med vognmanden
Forsendelse af græsslåmaskine

Hent 4 tilbud på forsendelse af græsslåmaskine her

Forsendelse af græsslåmaskine

Selve forsendelsen af din græsslåmaskine foregår på nøjagtig samme måde, som hvis du bestilte en almindelig transport ved at ringe til transportfirmaer såsom GLS, Bring osv. Grunden til at du omvendt kan spare op til 75% er, at vores tilknyttede vognmænd til daglig har deres faste ruter. Efter de har læsset af kører de hjem uden gods på ladet, fordi prisen på hjemturen allerede er betalt af kunden. Når du sender din opgave i udbud vil vognmændene tage din græsslåmaskine med som returgods, hvilket er årsagen til den skarpe forsendelsespris. Du får en meget billig transport, og vognmanden får en direkte fortjeneste!

Forsikret forsendelse af græsslåmaskine

Bare rolig – når du benytter dig af Fragtopgaver.dk til forsendelse af græsslåmaskine vil den automatisk altid være forsikret. Vores vognmænd skal nemlig kunne fremvise en godsforsikring for at blive tilknyttet vores fragtbørs. Dette er desuden med til at sikre, at vi kun tager professionelle vognmænd med ind i stalden – vognmænd der har flere års erfaring indenfor transportbranchen. De er alle tilmeldt CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk.