Forsendelse af havetraktor

Overvejer du at købe en havetraktor på fx Den Blå Avis eller Gul og Gratis, men synes at forsendelsesudgiften er dyr? Du er ikke den eneste. Er man ikke inde i transportbranchen, kan det være vældig uoverskueligt at finde den rigtige pris på en transportopgave. Typisk googler man sig frem til et par virksomheder der efterfølgende giver dig prisen på en direkte tur, hvilket ofte plejer at være tårnhøj når det kommer til forsendelse af havetraktor. Vi har derimod samlet en masse vognmænd i vores fragtbørs der alle sidder klar på at byde på netop din fragtopgave – dette kan give dig en knivskarp pris og ofte helt op til 75% af markedsprisen på en direkte tur. Det tager blot få minutter at udfylde vores formular, hvorefter du indenfor ganske kort tid – typisk indenfor 20 modtager dit første bud. Tilbudene er helt uforpligtende og vores service er samtidig 100% gratis.

  • Udbyd forsendelsen af havetraktor lige her
  • 300 danske vognmænd modtager din forespørgsel
  • Du får 4 tilbud fra vognmænd der kan løse din transportopgave
  • Det er helt op til dig, om du ønsker at benytte et tilbud
Forsendelse af havetraktor

Hent 4 skarpe tilbud på forsendelse af havetraktor her

Hurtig responstid ved forsendelse af havetraktor

Fra du opretter din transportopgave og til du får første bud, går der gennemsnitligt 20 minutter. Alle vores tilknyttede vognmænd sidder nemlig klar på deres computer/tablet/smart phone netop for at byde på din opgave. De har typisk deres faste daglige destinationer, men de hungrer efter at få returgods – og det er her du har mulighed for at hente den store besparelse hjem. Den faste kunde betaler nemlig både turen ud og hjem, så al returgods vognmanden kan få med sig vil være en direkte fortjeneste.

Strenge krav når det kommer til forsendelse af havetraktor

For at vognmændene kan blive tilkoblet vores koncept stiller vi strenge krav til dem. Ét af de krav er, at de skal have tilkøbt en godsforsikring – som ikke er lovpligtig i Danmark. Dette gør vi for at sikre os en seriøs og professionel samarbejdspartner, der er vant til at håndtere særtransporter. Skulle uheldet mod forventning derfor være ude, er dit gods forsikret. Dette har vist sig at være særdeles tilfredsstillende for vores tidligere brugere, hvilket blandt andet kan ses på vores anmeldelser på Trustpilot.dk. Systemet hvor vognmændene er tilmeldt hedder Cargomatch og kan ses lige her.