Forsendelse af møbler

Vidste du, at for få år siden søgte online-brugere kun i en radius af 100km, når de skulle købe møbler eller andet større gods Den Blå Avis eller Gul og Gratis. Man søgte heller ikke på ting, hvor der var betalingsveje mellem køber og sælger.
Det har Fragtopgaver.dk i særdeleshed lavet om på! Vi beder fragtmænd og vognmænd om, at udføre forsendelse med møbler når de alligevel er ude at køre. Det betyder at du roligt kan kigge efter møbler overalt i landet, uden at være bekymret for at forsendelsesprisen er det der vælter budgettet.

  • Udbyd forsendelsen af møbler lige her
  • 300 danske biler modtager din forespørgsel
  • Du får 4 tilbud fra vognmænd der kan løse din transportopgave
  • Det er helt op til dig, om du ønsker at benytte et tilbud
Forsendelse af møbler

Hent 4 tilbud på forsendelse af møbler her

God pris på forsendelse af møbler

Det er vildt irriterende at finde ønskestolen til den helt rigtige pris, men finde ud af, at den befinder sig i den anden ende af landet – men det behøver du ikke længere lade dig irritere over. Det har aldrig været nemmere, eller billigere, hvad angår forsendelse af møbler hurtigt og effektivt.

Forsendelse af møbler som returgods

Fragtopgaver.dk er en fragtbørs hvor vognmænd byder på dine fragtopgaver. De har deres daglige ture, men når de når en destination vil det gøre alt for at undgå at køre tomme hjem. Vi har været i gang siden år 2012 så vi kender både vores vognmænd, og vognmændene kender dig – som deres kommende kunde. Det sikrer dig en skarp og konkurrencedygtigt pris, på forsendelse af møbler. Systemet hvor vognmændene er tilmeldt hedder Cargomatch og kan ses lige her