Forsendelse af planter

Har du købt en stor plante og skal have professionel hjælp til at få den fragtet hjem? Ofte kan det være særdeles omkostningsfuldt, hvis man skal købe en transport på vanlig vis, men det har Fragtopgaver.dk i særdeleshed lavet om på! Vi beder fragtmænd og vognmænd om, at udføre forsendelse af planter når de alligevel er ude at køre. Det betyder at du har mulighed for at få en besparelse helt op til 75% af markedsprisen på en direkte tur.

  • Udbyd forsendelsen af planter lige her
  • 300 danske biler modtager din forespørgsel
  • Du får 4 tilbud fra vognmænd der kan løse din transportopgave
  • Det er helt op til dig, om du ønsker at benytte et tilbud
Forsendelse af planter

Hent 4 tilbud på forsendelse af planter her

Forsendelse af planter – returgods

Selvom prisen på forsendelsen er i bund er kvaliteten omvendt helt i top. De vognmænd vi anvender har alle deres faste daglige kunder som de servicerer. Når de har læsset af kører de ofte tomme hjem, men ved at byde på opgaverne i vores fragtbørs, har de mulighed for at få ekstra gods med sig på returen. Det vil ofte være en ren fortjeneste for vognmanden, da den faste kunde allerede har betalt for vognmandens bil – både turen ud og hjem. Derfor er vedkommende også klar på at give dig et stort afslag i prisen. Det kalder vi god synergi!

Forsendelse af planter – forsikret gods

Fragtopgaver.dk er en fragtbørs hvor vognmænd byder på dine opgaver. Vi stiller høje krav til dem, og et af de krav er, at de skal være indehaver af en gods- eller fragtførerforsikring. Dette sikrer dig i tilfælde af, hvis dine planter mod forventning skulle blive beskadiget under transporten. Vi har været i gang siden år 2012 så vi kender vores vognmænd særdeles godt – du har samtidig mulighed for at se tidligere kunders vurdering af dem inden du træffer din beslutning. Det sikrer dig den nødvendige tryghed, på forsendelse af planter. De er alle tilmeldt CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs.