Forsendelse af scooter

Har du købt en scooter eller af anden årsag har brug for at få den fragtet tværs over landet, så brug 2 minutter på at udfylde vores formular. Vi sender din transportopgave i udbud blandt vores 300 tilknyttede vognmænd, der alle sidder klar til at give dig et godt tilbud. Ringer du til et fragtfirma og forhører dig om prisen vil du ofte blive ret overrasket, da de typisk giver dig prisen på en direkte tur – denne kan nemt snige sig op over nogle tusinde kroner. Bruger du os kan vi næsten garantere en uhørt besparelse og ofte helt op til 75%. Det koster ikke noget at prøve – og de tilbud du måtte få er alle helt uforpligtende.

  • Opret forsendelse af scooter lige her
  • Forespørgslen sendes i udbud til over 300 danske biler
  • Du modtager op til 4 tilbud på forsendelse af scooter
  • Ønsker du at benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Forsendelse af scooter

Få 4 tilbud på forsendelse af scooter her

Forsendelse af scooter  – kombi-tur og returgods

Alle de vognmænd vi har tilknyttet vil gerne have udnyttet deres fulde kapacitet – både på turen ud og ikke mindst på turen hjem. Når en fast kunde får leveret sin vare har vedkommende samtidig betalt for bilens hjemtransport. Alt det gods som vognmanden herefter kan tage med retur vil derfor være ren fortjeneste – og dét giver dig mulighed for at få en ekstraordinær besparelse på din forsendelse.

Vi slækker ikke på kravene

Selvom du får en billig forsendelse af scooter slækker vi ikke på kravene til vores vognmænd. Ét af dem er at de skal have tilkøbt en godsforsikring. Dette sikrer os at vi kun får seriøse og professionelle vognmænd tilknyttet vores fragtbørs – vognmænd der typisk har mange års erfaring indenfor transportbranchen. Desuden sikrer det dig, hvis uheldet mod forventning skulle være ude og du får beskadiget din scooter. Vores vognmænd er alle tilknyttet CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk