Forsendelse af spinningcykel

Har du behov for at få fragtet din spinningcykel tværs igennem landet? Det kan hurtigt blive en rigtig dyr fornøjelse hvis du vælger de gængse forsendelsesmuligheder. Ringer du rundt til forskellige fragtfirmaer giver de dig ofte en vældig høj pris, og jo mere opgaven haster, jo dyrere bliver den. Beløbet kan let snige sig op på flere tusinde kroner afhængig vægt og mål på din spinningcykel. Ved at udfylde nedenstående formular sender vi derimod din opgave i udbud blandt vores ca 300 danske vognmænd – disse er klar til at give dig et stort afslag i prisen og ofte sparer du helt op til 75% af omkostingerne på en direkte tur. Det er samtidig helt uforpligtende tilbud, så hvis ingen af dem lever op til dine forventninger kan du kvit og frit afslå dem alle. Det kalder vi god service!

  • Udbyd forsendelsen af spinningcykel lige her
  • 300 danske biler modtager din forespørgsel
  • Du får op til 4 tilbud fra vognmænd der kan løse din opgave
  • Takker du ja, laver du herefter en aftale direkte med vognmanden
Forsendelse af spinningcykel

Hent 4 tilbud på forsendelse af spinningcykel her

Forsendelse af spinningcykel – returgods

Vores vognmænd er tilknyttet CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk. De har hver især deres egne faste ruter og benytter vores udbudte opgaver som ekstra indkomst. Denne kommer som regel i form af returgods, når de når frem til den faste kundes destination. De vil nemlig helst undgå at køre tomhændet hjem og da kunden allerede har betalt bilens tur ud og tilbage, har han mulighed for at give rabat helt op til 75%.

Godsforsikring dækker forsendelse af spinningcykel

På trods af de store besparelser er kvaliteten fortsat i højsæde. Derfor kræver vi at alle vores tilknyttede vognmænd der vil have adgang til vores fragtbørs – CargoMatch, tilkøber en ikke lovpligtig godsforsikring. Dette gør, at du er sikret i tilfælde af at din spinningcykel mod forventning skulle blive beskadiget under transporten. Desuden sikrer vi, at vi kun får vognmænd der er professionelle og seriøse indenfor transportbranchen og typisk med årelang erfaring med ombord. Vi lever nemlig af vores gode service og dette forsøger vi hele tiden at forbedre. Tidligere brugere af Fragtopgaver.dk har da også været særdeles glade for os, hvilket blandt andet kan ses ved anmeldelserne på Trustpilot.