Forsendelse fra Frederiksberg til Middelfart

Hvad er prisen på en forsendelse fra Frederiksberg til Middelfart? Det kan være en ren jungle at finde en eksakt pris, da det er forskelligt fra fragtfirma til fragtfirma. Én ting er dog sikkert og det er, at du som oftest får prisen på en direkte transport. Det gør at rigtig mange finder alternative løsninger da det kan koste flere tusinde kroner afhængig af dit gods der skal fragtes. Ved at bruge 2 minutter på at udfylde vores formular nedenfor sendes din transportopgave i udbud blandt over 300 danske vognmænd, der alle sidder klar bag tasterne til at give dig en skarp pris på forsendelsen. Du kan derfor få en besparelse på helt op til 75% af normalprisen på en direkte tur. Det er gratis og helt uforpligtende at bruge vores service, så du har intet at tabe, hvis du står med en forsendelse fra Frederiksberg til Middelfart.

  • Udbyd din opgave enkelt og hurtigt lige her
  • Fragtfirmaer i København og resten af landet ser opgaven
  • Kort tid efter får du 4 tilbud på opgaven
  • Takker du ja til et tilbud, laver du aftalen direkte med fragtmanden.
Forsendelse fra Frederiksberg til Middelfart

Hent 4 tilbud på forsendelse fra Frederiksberg til Middelfart

Forsikret forsendelse fra Frederiksberg til Middelfart

Alle vognmænd vi har tilknyttet har alle tilkøbt en godsforsikring, for at kunne blive koblet op på vores fragtbørs. Derfor kan vi garantere at du vil få en seriøs og professionel behandling uagtet, hvilket tilbud du benytter dig af. Vælger man at købe en sådan forsikring, har man nemlig som oftest været tilknyttet transportbranchen i mange år. Det sikrer dig også, hvis uheldet mod forventning skulle være ude og dit gods bliver beskadiget.

Returgods og kombi-ture

Hovedårsagen til at du kan spare op til 75% af markedsprisen på en direkte tur er, fordi vores vognmænd til daglige hver har sine faste ruter og kunder de betjener. Efter endt tur skal de hjem igen, og hvis de i stedet for at køre tomme hjem tager dit gods med giver de dig en helt favorabel pris. Hvis de alternativt skal køre fra Frederiksberg til Århus og har ledig kapacitet til at tage dit gods med – en såkaldt kombi-tur – vil du også her blive tilbudt en rigtig god pris. Du kan se variationen af de opgaver vi udbyder ved at gå ind på vores fragtbørs Cargomatch.