Fragt af affugter

De seneste år er salget af affugtere steget markant, og vi hjælper en masse kunder med at få dem fragtet hjem. Når du køber en affugter har forhandleren som regel en god aftale på levering af denne, men når du handler hos en privat kan udfordringen blive stor. Her kan du få tilbud på fragt af affugter fra vognmænd der i forvejen er ude at køre, og således kan du spare penge på fragten – ofte med en besparelse helt op til 75%. Geografisk placering er derfor ikke længere end hindring for en god handel.

  • Udfyld formularen ‘fragt af affugter’ lige her
  • Din fragtopgave bliver udbudt til 300 danske biler
  • I løbet af kort tid modtager du op til 4 tilbud
  • Du laver aftalen direkte med den vognmand du ønsker at benytte
Fragt af affugter

Få fire tilbud på fragt af affugter her

Fragt af affugter som returgods

En vognmand der allerede kører sin rute og alligevel kører forbi dig senere på dagen eller ugen, vil hellere end gerne tage din affugter med til en god pris. Som regel skal du bare betale for det ekstra tidsforbrug vognmanden bruger, og det kan nemt medføre at du sparer op til 75% i forhold til hvad det ellers ville koste at få fragtet en affugter – vognmandens oprindelige kunde har nemlig allerede betalt bilens rute tur/retur.

Hjælp til fragt af affugter

Hvis du har brug for en ekstra hånd til at bære affugteren ned eller der skal udføres ekstra arbejde i forbindelse med afhentningen, er det selvfølgelig også muligt. Det koster naturligvis lidt ekstra, men da det er 100% gratis at indhente tilbud via os, taber du ikke noget ved at forsøge. De vognmænd der sender tilbud på fragt af affugter er alle professionelle vognmænd med godsforsikring, der dagligt lever af at udføre professionel transport. De er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch ApS, som du kan læse mere om her.