Fragt af apotekerdisk

Der bliver handlet rigtig mange apotekerdiske, det er et møbel med utrolig stor popularitet uanset om det er til din stue eller som inventar i en butik. Størstedelen af de handler sker via dba.dk eller på auktioner da de fleste pæne apotekerdiske er brugte eller antikke. Vi tilbyder billig fragt af apotekerdisk ved at udbyde opgaven til vognmænd der allerede er ude at køre, og derved kan kombienere fragten med andre ture. Det giver vognmanden ekstra gods og dig en skarpere pris.

  • Du opretter opgaven nemt og hurtigt lige her
  • Den udbydes til 300 danske fragtbiler
  • Du får herefter op til 4 tilbud på fragt af apotekerdisk
  • Du laver den endelige aftale direkte med den fragtmand du ønsker at benytte
Fragt af apotekerdisk

Få 4 fragttilbud på transport af apotekerdisk her

Fragt af apotekerdisk som returgods

En vognmand der allerede er ude at køre kan tilbyde dig en rigtig god pris på fragt af apotekerdisk når den udføres som såkaldt returgods. Vognmanden bliver på et tidspunkt færdig med sin rute, og skal ofte bare køre tom hjem. Hvis han har mulighed for at få ekstra gods med i stedet er det rigtig godt for både din og hans pengepung. Han undgår tomkørsel og du får gavne af at han allerede er ude at køre. Du kan nemt spare op til 75% ved at få udført fragt af apotekerdisk som returgods.

Hjælp til at bære apotekerdisken ind

De fleste apotekerdiske er ret tunge, og det kan være svært for dig at håndtere den alene. Derfor kan du altid bede om tilbud på, at vognmanden giver en hånd med at få den ud til bilen fra afhentningsadressen og hjælpe med at bære den ind til dig, når den bliver leveret. De fragtmænd vi har tilmeldt fragtbørsen driver alle profesionelle transportvirksomheder og benytter vores system som et supplement. Derfor får du professionel service til en langt lavere pris.