Fragt af arkivskab

Har du brug for at få fragtet et arkivskab, kan vi hjælpe dig hurtigt og effektivt. Vi udbyder opgaven til et stort netværk af vognmænd der allerede er i gang med andre opgaver. Således har de mulighed for at udføre din fragt kombineret med anden kørsel, og det giver dig en stor besparelse af fragten. Udfyld vores formular og du modtager tilbud i løbet af kort tid.

  • Udfyld formularen lige her
  • Din fragtopgave sendes i udbud til 300 biler
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragt af arkivskab
  • Du indgår aftalen direkte med den vognmanden du evt. ønsker at benytte
Fragt af arkivskab

Få fire tilbud på fragt af arkivskab her

Fragt af arkivskab som returgods

Fænomenet returgods betyder i al sin enkelthed, at vognmænd tager gods med retur i stedet for at køre ‘tomme’ hjem. Deres fragt er allerede betalt, så de kan derfor tilbyde dig en lagt billigere fragt af arkivskab i forhold til, hvis de skulle udføre opgaven som en direkte transport.

Hjælp til fragten

Når du udbyder opgaven har du mulighed for at vælge om du har brug for at chaufføren hjælper med at få arkivskabet ned til bilen, eller om der skal bruges to mand til at sørge for hele opgaven. Det er altid den billigste løsning at få fragtet arkivskabet fra dør til dør, men hvis du har brug for to mand til at løse opgaven, og der i vores netværk er en fragtbil hvor der allerede sidder to mand i, er det altså også muligt at spare op til 75% på fragten – selvom der skal en ekstra chauffør med. Vognmændende er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch, hvis du har lyst kan du læse mere om Cargomatch her.