Fragt af ATV

Overvejer du at købe en ATV enten fra ny eller brugt fra dba.dk og gulogratis.dk kan de hurtigt blive en dyr fornøjelse at få den fragtet hjem. Den kan af gode grunde ikke sendes med traditionel pakkepost og uanset om du skal starte bilen, leje en trailer og evt. krydse storebælt eller bestiller en fragtmand til at afhente og levere din ATV, bliver det hurtigt så dyrt at du finder en ATV et andet sted. Men det har vi løsningen på! Her får du tilbud fra fragtmænd der i forvejen kører lige forbi og nemt kan udføre fragt af ATV for en god pris.

  • Opret din fragt af atv lige her
  • 300 danske fragtbiler modtager opgaven
  • Du får op til 4 uforpligtende tilbud pr. mail
  • Ønsker du at benytte et tilbud laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af atv

Få gode tilbud på fragt af ATV her

Få 4 gratis fragttilbud

Fragt af atv som returgods

En vognmand der allerede er ude på sin rute, og egentligt bare skal køre tom hjem, vil rigtig gerne byde på fra af atv til en god pris. Faktisk er det ikke unormalt at prisen er en fjerdedel af hvad du ellers skulle betale. Fragtbilen er jo allerede ude at køre, så det er ingen sag at holde ind og samle lidt ekstra gods op på vejen.

Forsikret fragt af atv

Skulle uheldet være ude kan du være helt tryg. Alle de vognmænd vi har tilkoblet fragtbørsen er professionelle fragtmænd der lever af at udføre professionel fragt og alle er har dokumenteret at de har en godsforsikring, for at blive tilmeldt og få lov til at byde på fragt af atv. Det er din tryghed for at du både får en professionel service med erfarne fragtmænd til en overkommelig pris, der gør at det både er attraktivt for dig at købe en ny eller brugt atv uanset hvor i landet den befinder sig.