Fragt af bådmotor

Overvejer du at købe en bådmotor? Det kommer nok ikke som et chok at det kan være meget dyrt og næsten umuligt at sende en bådmotor på traditionel vis. Det medfører at du som køber som regel kun kigger efter brugte bådmotorer i en radius af max 100km og uden en at skulle krydse storebælt. Det laver vi om på! Vi udbyder din fragt af bådmotor til vognmænd der allerede skal samme vej. Det gør at du kan få fragten udført for en meget lille del af, hvad det ellers ville have kostet.

  • Opret din opgave på fragt af bådmotor lige her
  • 300 danske biler modtager din forespørgsel
  • I løbet af kort tid modtager du op til 4 tilbud
  • Hvis du ønsker at benytte et tilbud laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af bådmotor

Hent 4 tilbud på fragt af bådmotor her

Billigt fragt af bådmotor

Når du får en fragtbil der allerede er ude at køre til at fragte din bådmotor er der helt automatisk en stor besparelse. Det er ikke ualmindeligt at vognmændene byder på opgaven med en besparelse på helt op til 75% i forhold til hvad du ellers skulle betale for fragten. Alle de vognmænd der er tilmeldte lever af at drive en professionel transportvirksomhed, men vil for at tjene lidt ekstra meget gerne tage returgods med i stedet for at køre tomme hjem.

Forsikret fragt

Et af de krav vi stiller for at en vognmand kan blive tilmeldt vores service er, at han dokumenterer at han har en, ellers ikke lovpligtig, godsforsikring. Det betyder at de vognmænd vi har tilmeldt er dygtige og seriøse der kun har det formål at give dig en så god service som overhovedet muligt. Vognmændene byder igennem fragtbørsen Cargomatch, hvis du har lyst kan du læse mere om Cargomatch her.