Fragt af badekar og spabad

Hvis du køber et badekar eller spabad brugt eller fra en udstilling hos et vvs center, kan der være rigtig mange penge at spare. Men du kan nemt opleve at produktet befinder sig i den modsatte ende af landet, i forhold til hvor du bor eller skal have badekaret leveret. Det kan derfor blive en dyr fornøjelse at købe fragt af badekar og spabad. Heldigvis har vi løsningen på det! Vi udbyder din fragtopgave til vognmænd der allerede er ude at køre på samme strækning eller rute, og derfor kan tage dit badekar eller spabad med retur som returgods, i stedet for at køre tomme hjem. Det giver vognmanden gods i stedet for at køre tom hjem og du får en skarp pris der for dig gør købet muligt.

  • Opret fragtogpaven lige her
  • 300 danske biler ser din fragt af spabad og badekar
  • Du modtager op til 4 tilbud i din mail
  • Du laver aftalen direkte med den vognmand du evt. ønsker at benytte
Fragt af badekar og spabad

Indhent gratis tilbud på fragt af badekar og spabad her

Fragt af badekar eller spabad som returgods

Det kan hurtigt være gods der fylder ret meget, da både et badekar og et spabad fylder en del. Men det er ikke nogen hindring, da mange af de vognmænd vi har tilkoblet kører i liftbiler med 6 og 8 pallepladser. Der kan sagtens findes plads til et badekar eller spabad – og du vinder stadigvæk ved at benytte vognmandens ledige kapacitet. Det er ikke ualmindeligt at spare helt op til 75% på fragten, i forhold til hvad det ellers koster at sende en direkte bil.

Hjælp til at bære badekaret ind

Det er altid muligt at få hjælp til at bære badekaret eller spabadet ind. Den billigste løsning vil altid være at afhente og levere til kantsten – men der betyder ikke, at det koster en formue at få det båret ind. Skal der være to mand i bilen og de skal udføre en fuld indbæring er det den dyreste løsning, men igen, hvis de alligvel har været ude på en flytteopgave og får en tom bil, kan du stadigvæk sagtens finde et rigtig godt tilbud på at få opgaven løst.