FRAGT AF BÆNK

Book en fragtbil der allerede er er ude at køre og spar 75% på fragt af en bænk

Fragt af bænk

Overvejer at du at købe en ny bænk til haven, eller til køkkenet for den sags skyld, er et af dine spørgsmål formentligt: “Hvordan får jeg bænken fragtet hjem og hvad koster det?”. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er ude at køre, men har lidt ekstra plads i varerummet kan du få en god pris på fragt af bænk. Vi kan hjælpe dig med at komme i forbindelse med den eller de vognmænd der har mulighed for at tilbyde en god ta’ med pris. For at få helt konkret tilbud, skal du blot udfylde vores formular.

Du er 3 lette trin fra at få gode tilbud

1. Opret din opgave
2. Modtag uforpligtende tilbud
3. Lav en aftale med den vognmand du ønsker at benytte

Fragt af bænk

Ja tak jeg vil gerne have gode tilbud på fragt af bænk

Pris på fragt af bænk

Det hele afhænger af, at du kommer i kontakt med netop den vognmand der kører netop den rute, hvor du skal have fragtet bænken. En fragtbil der kører (direkte) fra A til B koster 100% hvorimod en fragtbil der kører fra B til A (dvs. retur igen) allerede kører ruten og således kan tilbyde en betydeligt lavere pris på fragt af bænk. Derfor kan du forvente en besparelse på ca. 75%.

Hvor som helst i landet

Hvis du leder efter en brugt bænk på eksempelvis dba.dk, er det meget normalt kun at søge i en radius hvor det er overskueligt selv at kunne afhente bænken. Men ved at benytte en tjeneste som Fragtopgaver.dk, kan du med fordel søge i hele landet og stadigvæk få en fragtpris der er lav nok til, at det stadigvæk er en god handel at købe bænken brugt.