Fragt af banner

Har du lige købt et banner og skal bruge professionel hjælp til at få det fragtet? Det kan ofte blive en dyr fornøjelse da priserne ofte ligger i den høje ende, især hvis det er en hastesag. Men ved at benytte dig af vores service og sende din transportopgave i udbud blandt vores ca. 300 tilknyttede vognmænd vil du kunne spare helt op til 75% af markedsprisen. Grunden til dette er, at vi udbyder fragtopgaven til vognmænd der allerede er ude at køre, og i stedet for at køre tomme retur, kan de tage dit banner med som returgods til en helt favorabel pris.

  • Opret opgaven nemt og hurtigt lige her
  • Den bliver udbudt til 300 danske fragtbiler
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragt af banner
  • Ønsker du at benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af banner

Få 4 tilbud på fragt af banner

Pris på fragt af banner som returgods

Når en fragtmand bliver færdig med sin rute, vender han som regel bilen og kører hjemad, uden gods i varerummet , men da turen tilbage allerede er betalt af den kunde der i første omgang har bestilt fragtmanden, vil du kunne få gavn af dette. Når du udbyder dit banner til de vognmænd der alligevel bare kører hjem, kan de give dig en rigtig skarp pris på opgaven. Det er ren fortjeneste for vognmanden, vedkommende undgår tomkørsel og du sparer let op til 75% på opgaven.

Hjælp til at bære dit banner ind

Selvom det hele lyder for godt til at være sandt, skal du huske på, at vognmanden stadigvæk lever af at udføre professionel transport hver dag, så selvom du får fragten udført for en brøkdel af prisen, er det stadigvæk med samme høje service, som hvis du havde betalt fragtmanden for at køre en direkte tur. Når du udbyder din opgave, kan du vælge om du ønsker tilbud, hvor chaufføren hjælper med at bære ind, det gør det nemt og billigt for dig, at få fragt af banner. Vores vognmænd er alle tilknyttet Cargomatch ApS – Danmarks største fragtbørs.