Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Billig fragt af barnevogn

Du overvejer at købe en barnevogn – og vi rammer 9 ud af 10 gange plet, med et velfortjent TILLYKKE :-) Men som du allerede ved, er det en dyr fornøjelse at købe en helt ny barnevogn. Der er mange der derfor køber en brugt barnevogn, men det kan være et problem hvis det befinder sig i den modsatte ende af landet. Heldigvis kan vi ordne det! Vi beder vognmænd om at fragte barnevognen som returgods, det betyder at de tager den med når de alligvel er ude at køre. Det sikrer dig den laveste pris og gør dit køb muligt.

  • Udbyd fragt af barnevogn ved at udfylde vores formular lige her
  • 300 danske biler ser din opgave
  • Du modtager hurtigt 4 tilbud på fragt af barnevogn
  • Du snakker direkte med den vognmand du ønsker at benytte
Fragt af barnevogn

Indhent gratis tilbud på fragt af barnevogn

Hurtig fragt af barnevogn

Vi har rigtig mange vognmænd tilknyttet servicen, der gør at der dagligt er fragtbiler der kører på kryds og tværs af landet. Det kan indimellem være vigtigt, at slå hurtigt til for at gøre en god handel på en brugt barnevogn. Men det er ikke noget problem, da du som regel sagtens kan finde en vognmand der kan afhente i løbet af en dag.

Hvordan virker det?

Fragtopgaver.dk ejes af Fragtbørsen Cargomatch hvor vognmænd hver måned byder på tusindevis af fragtopgaver. Vi er faktisk danmarks største fragtbørs og det er vi rigtig stolte af! Det kommer også dig til gode, når du skal have fragtet en barnevogn til en skarp pris. Når du bruger vores service er det helt almindeligt at spare 75% på fragten.