Fragt af betonfigur

Tro det eller ej, vi udbyder flere opgaver med fragt af betonfigur end vi havde forestillet os. Vi har fundet ud af, at rigtige mange af opgaverne stammer fra vundne auktioner. Selvfølgelig bliver der også handlet betonfigurer privat over dba osv. I sagens natur er det ret svært at få sendt sådan en figur på traditionel vis. Vi kan hjælpe med at løse opgaven til en fair pris, når en vognmand der alligevel er på vejen, byder på opgaven.

  • Opret fragtopgaven her lige her
  • Opgaven bliver udbudt til 300 biler
  • Efter kort tid modtager du op til 4 tilbud op fragten
  • Ønsker du at benytte en vognmand indgår du aftalen direkte med ham
Fragt af betonfigur

Hent tilbud på fragt af betonfigur her

Fornuftig pris på fragt af betonfigur

Du står med en lidt atypisk fragtopgave når du skal have fragtet en betonfigur, men det gør ingenting her. De vognmænd vi har tilmeldt er vant til lidt af hvert. De alle lever af at drive en professionel transportvirksomhed, men når de bliver færdige med deres ruter, går de ind og byder på opgaver her hos os, så de i stedet for at køre tomme retur, kan få gods med i varerummet. Det betyder at du kun skal betale en lille del af, hvad det ellers normalt ville koste.

Forsikret fragt

Alle de vognmænd vi har tilknyttet er godsforsikret. Det betyder at de har dokumenteret over for os, at de enten har en fragtførerforsikring eller en godsforsikring. Udover at de i forvejen godt ved hvordan de skal pakke en betonfigur ind, og i øvrigt har værktøjerne til det, så er de altså også forsikret hvis uheldet skulle være ude. Du kan derfor roligt udbyde din fragt af betonfigur her. Hvis du ønsker at læse mere om Danmarks største fragtbørs – CargoMatch ApS, hvor vognmændene er tilmeldt, kan du gøre det her.