Fragt af bil

Det er hurtigt både tidskrævende og dyrt at få hentet en bil du f.eks. har købt på dba.dk skal have flyttet fra a til b af en anden årsag. Vi har flere vognmænd tilknyttet der har autotrailere, der er klar til at byde på din opgave. Fordelen ved at få tilbud fra en fragtmand der allerede er ude at køre er, at han har mulighed for at kombinere din fragt med andet kørsel og på den måde kan tilbyde en lav fragtpris.

  • Udbyd din fragtopgave lige her
  • Danske vognmænd med autotrailere ser din opgave
  • Du får herefter op til 4 tilbud på fragt af bil
  • Du indgår aftalen direkte med den vognmand du evt. ønsker at benytte
Fragt af bil

Få 4 tilbud på fragt af bil her

Fragt af bil som returgods

De fleste autotrailere fungerer også som maskintrailere. Og selvom vognmænd ikke flytter så mange biler, at det kan betale sig at have en fast monteret fejeblad / autotransporter, løser de mange opgaver med flytning af maskiner hvor de benytter deres autotrailere. Når fragtmanden bliver færdig med sin tur, kører han som regel bare hjem uden gods. Kan han få en bil med som returgods er det helt optimalt. Når han alternativ var at køre tom tilbage, kan han hurtigt give dig et tilbud hvor du sparer op til 75% på fragten.

Forsikret fragt af bil

De vognmænd der byder på din opgave er alle tilmeldt Fragtbørsen Cargomatch. Cargomatch ejer fragopgaver.dk og for at bliver tilmeldt og få lov til at byde på opgaver, skal vognmændende bl.a. dokumentere at de har en gods- eller fragtførerforsikring. Det er din sikkerhed for at vognmændende er ordentlige og forsikret transportvirksomheder. Når det er sagt, skal du altid sikre dig at netop dit gods er forsikret da nogle godstyper kræver en ekstra forsikring. Men det kan vognmanden rådgive dig omkring, inden I sætter fragten i gang.