Fragt af brænde

Overvejer du at købe brændekløver? Det kommer nok ikke som et chok at det kan være meget dyr affære at få det fragtet på traditionel vis. Det laver vi om på! Vi udbyder din fragt af brænde til vognmænd der allerede skal samme vej og indenfor ganske kort tid – gerne 30 min til 1 time – får du op til 4 tilbud på opgaven. Det gør at du kan få fragten udført for en meget lille del af, hvad det ellers ville have kostet og endda helt op til 75%. Hvis ingen af tilbudene lever op til dine forventninger har du også mulighed for at takke nej til dem alle – uden nogen omkostninger.

  • Opret din opgave på fragt af brænde lige her
  • 300 danske biler modtager din forespørgsel
  • I løbet af kort tid modtager du tilbud
  • Hvis du ønsker at benytte et tilbud laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af brænde

Hent tilbud på fragt af brænde her

Få gratis fragttilbud

Billigt fragt af brænde

Når du får en fragtbil der allerede er ude at køre til at fragte dit brænde er der helt automatisk en stor besparelse. Det er ikke ualmindeligt at vognmændene byder på opgaven med en besparelse på helt op til 75% i forhold til hvad du ellers skulle betale for fragten, da deres oprindelig tur ud og hjem allerede er betalt af kunden. Alle de vognmænd der er tilmeldte lever af at drive en professionel transportvirksomhed, men vil for at tjene lidt ekstra meget gerne tage returgods med i stedet for at køre tomme hjem.

Forsikret fragt

Et af de krav vi stiller for at en vognmand kan blive tilmeldt vores service er, at han dokumenterer at han har en, ellers ikke lovpligtig, godsforsikring. Det betyder at de vognmænd vi har tilmeldt er dygtige og seriøse og typisk med flere års erfaring. Vores tilknyttede vognmænd er tilmeldt Danmarks største fragtbørs CargoMatch ApS som fragtopgaver.dk også er en del af. Vi gør en ære i at yde en god service og vi er stolte over den gode feedback vi har fået fra tidligere kunder, der har benyttet sig af systemet, hvilket bland andet kan ses på Truspilot.dk.