Fragt af brugte møbler

Vidste du, at for få år siden søgte online brugere kun i en radius af 100km, når de skulle købe noget på Den Blå Avis eller Gul og Gratis. Man søgte heller ikke på ting, hvor der var betalingsveje mellem køber og sælger.
Det har Fragtopgaver.dk i særdeleshed lavet om på! Vi beder fragtmænd og vognmænd om, at udføre fragt med brugte møbler når de alligvel er ude at køre. Det betyder at du roligt at kigge efter et brugt møbler overalt i landet, uden at være bekymret for at fragtprisen er det der vælter budgettet.

  • Udbyd opgaven med brugte møbler lige her
  • 300 danske biler modtager din forespørgsel
  • Du får 4 tilbud fra vognmænd der kan fragte dine brugte møbler
  • Det er helt op til dig, om du ønsker at benytte et tilbud
Fragt af brugte møbler

Hent 4 tilbud på fragt af brugte møbler her

God pris på fragt af brugte møbler

Det er vildt irriterende at finde ønskesofaen til den helt rigtige pris, men finde ud af, at den befinder sig i den anden ende af landet. – Men det behøver du ikke længere lade dig irritere over. Det har aldrig været nemmere, eller billigere, at få udført fragt af brugte møbler hurtigt og effektivt.

Hvordan virker det?

Fragtopgaver.dk er en fragtbørs hvor vognmænd byder på dine fragtopgaver. Vi har været i gang siden år 2012 så vi kender både vores vognmænd, og vognmændende kender dig – som deres kommende kunde. Det sikrer dig en skarp og konkurrencedygtigt pris, på fragt af brugte møbler. Systemet hvor vognmændene er tilmeldt hedder Cargomatch og kan ses lige her