Fragt af brugte ting

At handle på dba.dk eller guloggratis.dk er en verden for sig! Og der kan være store besparelser at hente ved at købe brugte ting. Men besparelsen bliver ofte hurtigt ædt af fragtomkostninger, især hvis godset ikke kan sendes med almindelige pakkepost. Så snart det kræver en fragtmand bliver det let dyrt og nogle gange svært som privat, at få fragt af brugte ting. Men det har vi løsningen på! Vi udbyder din fragtopgave til vognmænd der allerede er ude at køre. Det tager altså dit gods med, når de alligvel bare skal køre tomme tilbage.

  • Opret opgaven nemt og hurtigt lige her
  • Den bliver udbudt til 300 danske fragtbiler
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragt af brugte ting
  • Ønsker du at benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af brugte ting

Få 4 fragttilbud på transport af brugte ting her

Pris på fragt af brugte ting som returgods

Når en fragtmand bliver færdig med sin rute eller tur, vender han som regel bilen og kører hjemad, uden gods i varerummet vel at mærke, men det gør som sådan ikke noget for vognmanden, da turen tilbage som regel allerede er den kunde der i første omgang har bestilt fragtmanden. Men det er din gevinst! Når du udbyder dit gods til de vognmænd der alligevel bare køre hjem, kan de give dig en rigtig skarp pris på opgaven. Der er ren fortjeneste for vognmanden, han undgår tomkørsel og du sparer let op til 75% på fragten.

Hjælp til at bære brugte ting ind

Selvom det hele lyder for godt til at være sandt, skal du huske på, at vognmanden stadigvæk lever af at udføre professionel transport hver dag, så selvom du får fragten udført for en brøkdel af prisen, er det stadigvæk med samme høje service, som hvis du havde betalt fragtmanden for at køre din tur direkte fra a til b. Når du udbyder din opgave, kan du vælge at du ønsker tilbud hvor chaufføren hjælper med at bære ind, det gør det nemt og billigt for dig, at få fragt af brugte ting.