Fragt af byggematerialer

Tro det eller ej, vi udbyder flere opgaver med fragt af byggematerialer end vi havde forestillet os. Vi har fundet ud af, at rigtige mange af opgaverne stammer fra engrosforhandlere samt private der handler ind i byggefirmaer såsom Jem & Fix, XL Byg med flere. Selvfølgelig bliver der også handlet byggematerialer privat over dba osv. I sagens natur er det ret svært at få sendt byggematerialer på traditionel vis. Vi kan hjælpe med at løse opgaven til en favorabel pris, når en vognmand der alligevel er på vejen, byder på opgaven.

  • Opret fragt af byggematerialer lige her
  • Efter kort tid modtager du tilbud op fragten
  • Ønsker du at benytte en vognmand indgår du aftalen direkte med ham
Fragt af byggematerialer

Hent tilbud på fragt af byggematerialer her

Få gratis fragttilbud

Favorabel pris på fragt af byggematerialer

Du står med en lidt atypisk fragtopgave når du skal have fragtet byggematerialer, men det gør ingenting her. De vognmænd vi har tilmeldt er vant til lidt af hvert. De alle lever af at drive en professionel transportvirksomhed, men når de bliver færdige med deres ruter, går de ind og byder på transportopgaver hos os, så de i stedet for at køre tomme retur, kan få gods med i varerummet. Det betyder at du kun skal betale en lille del af, hvad det ellers normalt ville koste.

Forsikret fragt af byggematerialer

Alle de vognmænd vi har tilknyttet er godsforsikret. Det betyder at de har dokumenteret over for os, at de enten har en fragtførerforsikring eller en godsforsikring. Udover at de i forvejen godt ved hvordan de skal håndtere byggematerialer, og i øvrigt har værktøjerne til det, så er de altså også forsikret hvis uheldet skulle være ude. Du kan derfor roligt udbyde din fragt af byggematerialer her. Alle vognmænd er tilknyttet CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs.