Fragt af chaiselong sofa

Overvejer du at købe en brugt chaiselong sofa via Den Blå Avis eller Gul og Gratis? Det kommer nok ikke som et chok at det kan være vældig dyrt at sende en bådmotor på traditionel vis. Det medfører at du som køber som regel kun kigger efter en brugt chaiselong sofa i en radius af max 100km og uden en at skulle krydse storebælt. Det laver vi om på! Vi udbyder din fragt af chaiselong sofa til vognmænd der allerede skal samme vej. Det gør at du kan få fragten udført for en meget lille del af, hvad det ellers ville have kostet.

  • Opret din opgave på fragt af chaiselong sofa lige her
  • 300 danske biler modtager din forespørgsel
  • I løbet af kort tid modtager du op til 4 tilbud
  • Hvis du ønsker at benytte et tilbud laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af chaiselong sofa

Hent 4 tilbud på fragt af chaiselong sofa her

Billigt fragt af chaiselong sofa

Når du får en chauffør der allerede er ude at køre til at fragte din chaiselong sofa er der per automatisk en stor besparelse. Det er almindeligt at vognmændene byder på opgaven med en besparelse på helt op til 75% i forhold til prisen på en direkte tur. Alle de vognmænd der er tilmeldte lever af at drive en professionel transportvirksomhed, men vil for at tjene ekstra meget gerne tage returgods med i stedet for at køre tomme hjem.

Forsikret fragt af chaiselong sofa

Et af de krav vi stiller for at en vognmand kan blive tilmeldt vores fragtbørs er, at han dokumenterer at han har en, ellers ikke lovpligtig, godsforsikring. Det betyder at de vognmænd vi har tilmeldt er seriøse og professionelle, der kun har det formål at give dig en så god service som overhovedet muligt. Vognmændene byder igennem vores fragtbørs Cargomatch, og har du lyst kan du læse mere om Cargomatch her.